Servicii SEO local
Google Business Profile

Propulsăm afacerea ta cu servicii SEO local de top pentru Google Business Profile! Ajungem în fruntea clasamentelor Google, pentru ca tu să fii pe primul loc în atenția potențialilor clienți.

64%

dintre consumatori folosesc motoarele de căutare pentru a găsi afaceri locale

Dacă afacerea ta nu este vizibilă online, chiar exiști în lumea digitală?

68%

dintre consumatori spun că disponibilitatea informațiilor de afaceri în căutările Google le influențează decizia de a alege o afacere locală

Oare câte oportunități pierzi dacă informațiile tale de afaceri nu sunt optimizate pentru Google?

70%

dintre căutările locale pe mobil duc la un apel telefonic.

Este afacerea ta pregătită să primească toate acele apeluri generate de căutările pe mobil?

44%

dintre afacerile care au cont pe Google Maps au fost afectate de informațiile introduse greșit.

Poți să-ți permiți să lași greșelile din Google Maps să-ți saboteze afacerea?

91%

dintre consumatorii cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani au încredere în recenziile online la fel de mult ca în recomandările personale.

Cum te asiguri că recenziile online lucrează în favoarea afacerii tale și nu împotriva ei?

Suntem soluția ta pentru a face față provocărilor Google Business Profile.

Expertiza noastră în optimizarea Google Business Profile deschide noi orizonturi digitale pentru afacerea ta.

Transformăm incertitudinile legate de Google Business Profile în oportunități clare de creștere pentru afacerea ta.

Gama noastră completă de servicii SEO local profesionale GBP

optimizare GBP servicii seo local

Optimizare Google Business Profile

Serviciul nostru de optimizare Google Business Profile asigură că afacerea ta locală este prezentată corect și atractiv pe platforma Google. Acest proces include verificarea și actualizarea informațiilor esențiale precum adresa, numărul de telefon, orele de funcționare și fotografiile afacerii. De asemenea, optimizăm descrierile și categoriile pentru a atrage un public țintit, crescând astfel șansele de a fi găsit în căutările relevante. Strategiile noastre de SEO vizează și creșterea recenziilor pozitive și gestionarea eficientă a feedback-ului, elemente vitale pentru construirea încrederii și a vizibilității locale.

conversii mai mari

Creștere vizibilitate locală prin SEO on-page

Acest serviciu se concentrează pe optimizarea elementelor on-page ale site-ului tău pentru a îmbunătăți clasamentul în căutările locale. Ajustăm metatagurile, titlurile, descrierile și structura URL-urilor pentru a include cuvinte cheie relevante local. De asemenea, optimizăm conținutul paginilor pentru a răspunde întrebărilor frecvente ale consumatorilor locali, integrând termeni geografici specifici care îmbunătățesc relevanța locală. Prin aceste ajustări, site-ul tău devine mai vizibil pentru căutările locale, atrăgând mai mulți vizitatori din comunitatea ta.

link building GBP servicii seo local

Strategii de construire a linkurilor locale

Strategiile noastre de construire a linkurilor sunt orientate spre stabilirea de parteneriate cu alte afaceri și platforme locale relevante. Creăm conținut valoros care să fie distribuit de site-uri și influenceri locali, crescând astfel backlinks-urile naturale către site-ul tău. Aceasta nu doar că îmbunătățește SEO-ul, dar și plasează marca ta în fața unui public local mai larg. Serviciul include și participarea la evenimente locale și sponsorizări, care nu doar că ajută la construirea de linkuri de calitate, dar și la întărirea prezenței comunitare a afacerii tale.

Gestionarea Recenziilor

Gestionarea
Recenziilor

Recenziile sunt vitale pentru succesul în GBP. Ne ocupăm de gestionarea recenziilor, încurajând feedback-ul pozitiv de la clienții satisfăcuți și răspunzând profesional recenziilor mai puțin favorabile. O reputație online solidă construiește încrederea în afacerea ta.

postari regulate servicii seo local

Postări Google Business Profile

Utilizăm secțiunea de postări din GBP pentru a te menține conectat cu clienții tăi. De la evenimente speciale, oferte, până la noutăți despre produsele sau serviciile tale, aceste actualizări regulare îți mențin profilul activ și relevant.

optimizare imagini

Fotografii și
Videoclipuri

Încărcăm fotografii și videoclipuri de înaltă calitate care să ilustreze afacerea ta, produsele sau serviciile oferite. Un profil vizual atractiv crește angajamentul și atrage mai mulți clienți potențiali.

Procesul Nostru pentru Optimizarea GBP

Pasul 1:
Consultație Inițială - Înțelegerea Nevoilor Tale

Totul pornește de la o conversație deschisă pentru a te cunoaște mai bine – afacerea ta, obiectivele, provocările și așteptările. Această consultare inițială este esențială pentru a identifica oportunitățile unice ale profilului tău Google Business Profile și pentru a stabili obiective clare pentru optimizare.

Pasul 2: Audit al Profilului Google Business Profile - Analiza Stării Actuale

Folosind o combinație de instrumente avansate și expertiza noastră, efectuăm un audit detaliat al profilului tău Google Business Profile. Analizăm precizia informațiilor, calitatea și relevanța fotografiilor, recenziile existente și modul în care profilul tău comunică cu potențialii clienți.

Pasul 3: Strategie Personalizată pentru GBP - Planificarea Căii Către Succes

Pe baza auditului și a obiectivelor stabilite, creăm o strategie personalizată pentru Google Business Profile. Aceasta include optimizarea informațiilor profilului, îmbunătățirea gestionării recenziilor, planificarea postărilor și strategii pentru îmbunătățirea interacțiunii cu clienții.

Pasul 4: Implementarea Strategiei - Punerea Planului în Mișcare

Odată ce strategia este clară, echipa noastră demarează implementarea. Optimizăm profilul tău Google Business Profile în detaliu, urmărind să îmbunătățim fiecare aspect conform celor mai bune practici. Te ținem la curent cu progresul și efectuăm ajustări dacă este necesar.

Pasul 5: Monitorizare și Optimizare Continuă - Îmbunătățiri și Ajustări Dinamice

Optimizarea Google Business Profile este un proces continuu. Monitorizăm performanța profilului tău și colectăm feedback, permițându-ne să facem ajustări care să îmbunătățească și mai mult vizibilitatea și interacțiunea cu clienții.

Pasul 6: Raportare și Feedback - Transparență Totală

Oferim rapoarte detaliate și analize la finalul fiecărei etape, evidențiind progresul realizat și zonele de îmbunătățire. Aceste rapoarte asigură un dialog deschis și productiv, consolidând parteneriatul nostru pentru succesul tău online.

Top 9 întrebări frecvente puse specialiștilor SEO de către anteprenori

Google Business Profile (GBP) este o platformă gratuită oferită de Google care permite afacerilor să gestioneze modul în care apar în Google Maps și în căutările Google. Importanța GBP constă în faptul că oferă informații vitale despre afacerea ta clienților potențiali și influențează deciziile lor de cumpărare. O prezență optimizată poate crește semnificativ vizibilitatea locală și poate atrage mai mulți clienți.

   Pentru a verifica afacerea pe GBP, trebuie să creezi sau să revendici profilul afacerii tale prin platforma Google My Business. Google va trimite un cod de verificare prin poștă, telefon sau e-mail, în funcție de opțiunea aleasă. După introducerea codului, profilul tău va fi verificat, permițându-ți să îl editezi și să îl optimizezi.

   Profilul tău GBP ar trebui să includă numele afacerii, adresa, numărul de telefon, orele de funcționare, categoria afacerii, atributelor specifice, precum și fotografii reprezentative. De asemenea, este esențial să oferi o descriere precisă și atractivă a serviciilor sau produselor tale.

   Pentru a îmbunătăți rankingul în căutările locale, asigură-te că toate informațiile din GBP sunt complete, exacte și consistent actualizate. Recenziile pozitive, răspunsurile la recenzii și postările regulate pot de asemenea contribui la îmbunătățirea rankingului tău.

   Deși un profil GBP optimizat este esențial, este doar o parte a strategiei tale de SEO local. Pentru rezultate optime, ar trebui să integrezi optimizarea GBP cu alte tehnici SEO, cum ar fi optimizarea website-ului tău pentru căutările mobile și locale, construirea de link-uri locale relevante și crearea de conținut local specific.

   Postarea regulată poate ajuta la menținerea unui profil activ și angajat. Ideal, ar trebui să postezi cel puțin o dată pe săptămână. Postările pot include actualizări ale afacerii, evenimente speciale, promoții sau sfaturi utile pentru clienți.

   Răspunde la toate recenziile, pozitive sau negative, într-un mod profesionist și considerat. Pentru recenziile negative, oferă scuze dacă este cazul și propune o soluție sau o discuție offline pentru a rezolva orice probleme. Acest lucru demonstrează că îți pasă de clienți și că ești dispus să îmbunătățești.

   Analiticele GBP oferă insight-uri despre cum clienții găsesc profilul tău și cum interacționează cu el. Poți folosi aceste date pentru a înțelege ce aspecte ale profilului atrag mai multă atenție și pentru a ajusta strategiile de marketing.

   Fotografiile ar trebui să fie de înaltă calitate și să prezinte în mod clar afacerea ta. Include imagini ale exteriorului și interiorului afacerii, produselor și serviciilor oferite, precum și ale echipei tale. Fotografiile ajută la crearea unei impresii vizuale puternice și pot influența decizia clienților de a vizita afacerea.

Începe Transformarea Digitală a contului tău GBP

Recenzii primite de la clienți

Cristina Radulescu
Cristina Radulescu
Alegerea acestei agenții de SEO pentru optimizarea și întreținerea contului meu Google Business Profile a fost una dintre cele mai bune decizii pentru afacerea mea. Echipa de experți nu numai că a demonstrat o înțelegere profundă a nevoilor specifice ale branșei mele, dar a implementat și strategii personalizate care au maximizat vizibilitatea online. Rezultatele au fost remarcabile, cu o creștere vizibilă a traficului și o interacțiune îmbunătățită cu clienții, ceea ce a dus la o conversie mai bună și, în cele din urmă, la o creștere a vânzărilor. Colaborarea cu această agenție a însemnat mai mult decât simpla optimizare SEO; a fost un parteneriat strategic care a pus bazele succesului durabil în mediul online. Recomand cu căldură serviciile lor oricărui proprietar de afaceri dornic să-și depășească concurența.
aurel vunvulea
aurel vunvulea
Cu bucurie și recunoștință, doresc să adresez sincere mulțumiri echipei de la SEO-MAX pentru munca lor de excepție în optimizarea SEO a siteului meu. În calitate de partener de afaceri de lungă durată, am fost uimit de rezultatele remarcabile pe care le-au obținut într-un timp atât de scurt. În ultimele 9 luni, eforturile lor susținute și expertiza lor remarcabilă în domeniul optimizării SEO au condus la o creștere uimitoare a vânzărilor noastre. Cu mândrie, pot spune că vânzările noastre au crescut cu 50%, deschizând noi oportunități de dezvoltare pe piață. În plus, comunicarea eficientă, răspunsurile prompte și transparența deplină de care echipa de la SEO-MAX a dat dovadă pe tot parcursul colaborării ne-au oferit încredere și confort. Am fost mereu informați cu privire la progresul campaniei noastre de optimizare SEO și am primit rapoarte detaliate care au ilustrat evoluția și impactul pozitiv asupra afacerii noastre. Cu siguranță, voi continua să lucrez cu SEO-MAX în viitor și îi recomand cu căldură tuturor celor care doresc să obțină rezultate remarcabile în domeniul optimizării SEO. Echipa lor profesionistă și pasionată este un partener valoros și de încredere, pe care îl recomand cu toată sinceritatea. Mulțumesc, SEO-MAX, pentru angajamentul vostru neobosit și pentru rezultatele incredibile pe care le-ați obținut pentru afacerea mea. Sunt nerăbdător să continuăm această călătorie de succes împreună!
Madalina G
Madalina G
Colaborarea mea actuală cu agenția SEO "SEO-MAX" este o experiență deosebit de pozitivă și eficientă. De când am început să lucrez cu echipa lor, am observat îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește vizibilitatea online a site-ului meu. Specialiștii "SEO-MAX" nu doar că au aplicat tehnici avansate de optimizare SEO pentru a îmbunătăți clasamentul site-ului meu în motoarele de căutare, dar s-au ocupat și de gestionarea contului meu Google Business Profile cu o dedicare și profesionalism remarcabile. Această gestionare atentă și personalizată a contribuit la creșterea recenziilor pozitive și la atragerea unui număr mai mare de clienți. Este impresionant cum echipa "SEO-MAX" reușește să îmbine cunoștințele tehnice profunde cu o abordare personalizată, oferind soluții SEO care se potrivesc perfect nevoilor specifice ale afacerii mele. Recomand cu încredere "SEO-MAX" tuturor celor care doresc să își îmbunătățească performanța online și să-și crească afacerea.
Ozon Ozy
Ozon Ozy
În calitate de proprietar al unui cont Google Business Profile și al unui site web, alegerea partenerului potrivit pentru serviciile SEO a fost o decizie crucială pentru afacerea mea. Colaborarea cu echipa dvs. a depășit toate așteptările mele, marcând un punct de cotitură în prezența online a companiei mele. De la începutul parteneriatului nostru, am fost impresionat de profesionalismul, expertiza și dedicarea de care ați dat dovadă. Optimizările SEO pe care le-ați implementat atât pentru profilul meu de Google Business cât și pentru site-ul meu au avut un impact semnificativ asupra vizibilității online și au contribuit la atragerea unui număr mai mare de clienți potențiali. Vreau să subliniez nu doar eficiența strategiilor SEO personalizate pe care le-ați aplicat, dar și transparența și comunicarea excelentă pe parcursul întregului proces. Ați făcut mereu un pas în plus pentru a vă asigura că înțeleg fiecare aspect al campaniei și impactul acesteia asupra afacerii mele. Rezultatele vorbesc de la sine: o creștere constantă în clasamentele de căutare, trafic de calitate către site-ul meu și un engagement îmbunătățit pe pagina mea de Google Business. Recomand cu căldură serviciile dvs. oricărui proprietar de afacere care dorește să își maximizeze prezența online și să își crească afacerea. Mulțumesc echipei pentru efortul depus și pentru rezultatele excepționale. Aștept cu nerăbdare să continuăm această colaborare fructuoasă și să vedem împreună noi succese.
Onea Timotei Emil
Onea Timotei Emil
Servicii SEO de calitate în Iași.
Onisim Tomoiaga
Onisim Tomoiaga
Super servicii SEO, recomand cu incredere

Servicii SEO Iasi – SEO-MAX

Bulevardul Nicolae Iorga 59B Iasi 700214

 

0721 20 69 96

 

Scroll to Top